نمی خواستم این تاپیکو دوباره بالا بیارم اما چون گفته بودید اعلام نتیجه کنم خدمتتون عرض می کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بورد جایگزینی که از دفتر مرکزی آواژنگ تحویل گرفته بودم رو دیروز تست کردم. نه تنها این بورد آکبند نیست بلکه مثلاً کارت وای فای این بورد روی کیس احتمالاً oc station پیچ شده (جای کج شدن ناشی از پیچ شدگی کاملاً مشخصه اگه خواستید عکس می گیرم) احتمالاً برای شویی نمایشگاهی چیزی ازش استفاده کردن
صدای فن هیتسینک بورد جایگزین زیاده.حداقل باید چند روز کار کرده باشه. پیچ های فن هم شل بودن در حدی که مجبور شدم با چارسو سفتش کنم!!!
هر چی که هست , این بورد آکبند نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انقدر که بر سر تعویض این بورد علاف شدم و اعصابم خورد شد تا بحال با هیچ گارانتی چنین مشکلی نداشتم. البته من قدر دان زحمات شما هستم چون اگه پیگیری ها شما نبود همینم نمی دادن. اما گفتم شما هم در جریان باشی بورد آکبند نیست!

Bookmarks